0728 240 486
0758 674 779

GDPR

Conform cerintelor noului Regulament de Protectie a datelor personale 2016/679 adoptat de Uniunea Europeana, in vigoare de la data de 25 mai 2018 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, Pizzeria Venezia, reprezentată online prin intermediul site-ului web pizzeria-venezia.ro, în calitate de operator de date vă transmit această Notă de informare pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal.

Prin completarea paginii de inregistrare datelor pe site-ul pizzeria-venezia.ro va dati consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele dvs cu caracter personal (adresa de email, nume, prenume, numar de telefon, adresa personala) sa intre in baza de date a proiectului Pizzeria Venezia si sa fie prelucrate si folosite pentru o perioada ce nu va depasii 5 ani de catre aceasta in conformitate cu Regulamentul de Protectie a Datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018. Scopul colectarii datelor dvs de catre Pizzeria Venezia este transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing, mesaje de raspuns referitoare la intrebarile d-voastra.

Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre Pizzeria Venezia si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia institutiilor publice, companiilor de analiza a datelor in scopul cresterii vanzarilor, cu care Pizzeria Venezia are un acord de confidentialitate.

Pizzeria Venezia garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul de inscriere conform noului Regulament pentru Protectia datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018.

Conform noului Regulament pentru Protectia datelor Personale aplicat de Uniunea Europeana la data de 25 mai 2018, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea lor.